vrijdag 18 september 2015
Perzik & Amaretti Soya Yoghurt Muffins
In deze muffins zit een subtiele amandel smaak en is heerlijk voor bij de koffie of als ontbijt.
Genoeg voor 12 muffins en erg makkelijk om te maken.
Nodig:
250 gr patent bloem
2 theelepels bakpoeder
125 gr licht bruine basterd suiker
2 eieren (L)
90 ml zonnebloem olie (basic)
250 alpro nature soya yoghurt
2 theelepels amandel extract
8 amaretti koekjes grof gebroken (of cantuccini)
1 grote of 2 kleine perziken geschild en in 1 cm stukjes gesneden.
1. Verwarm je oven tot 200C. Zet 12 papieren bakjes in je muffintray.
2. Zeef de bloem en de bakpapier in een grote kom. In een kleine kom mixen we de suiker, snuifje zout, eieren, soya yoghurt en amandel extract. Voeg dit bij de bloem. Roer dit een paar keer met een houten lepel om. Vouw er de koekjes en perzikstukjes door. Overmix niet! Het is muffin mix dus moet heel los zijn.
3. Lepel met een grote ijsscheplepel (met zo'n veer) de bakjes vol. Bak ze in 25-30 minuten af. Laat ze eventjes in de muffin tray en zet ze dan op je cakerooster om af te koelen.
"Bak Ze"!!!
Vergeet niet Conny Bakes te "liken"op mijn facebook page!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten