dinsdag 5 april 2016

Studentikoze Kersenkaneel zoete broodjes


Heerlijke zoete broodjes bakken in een mum van tijd.


Kies een vulling. Dit hoeft niet alleen kersen te zijn, hak heeft ook heerlijke aardbeien vulling.
Lees eerst goed de gebruiksaanwijzing van de kaneel broodjes.


Open rollen (plakt!) En smeer de helft van het fruitblik erop. De rest verwarm je in een pannetje en spatel je erover heen als ze afgebakken zijn.

Rol op en probeer de rol zo netjes mogelijk in vier stukken te snijden.  Gebruik een vlijmscherp mes hiervoor. Bestrooi ze met rietsuiker naar smaak.

Bak ze af in 14-15 minuten in je voorverwarmde oven van 200C.

Doe er met een sauslepel het verwarmde fruit (uit het blik) overheen.

Kopje koffie erbij of Thee. Mmmm. En vergeet niet: Leuk gepresenteerd is het halve werk!

                                  Bak Ze!

Vergeet niet Conny Bakes op Facebook te "Liken"!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...