Stapelen maar! Deze heerlijke Brownies zijn zo gepiept, lekker makkelijk uitdelen ook.
Voor ongeveer 36 Brownies hebben we nodig:
230 gr zachte boter
600 gr fijne kristal suiker
6 eieren
1 theelepel vanille aroma
315 gr patent bloem
50 gr cacao, Blooker Amsterdam
1 theelepel bakpoeder (Oetker)
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel kaneel poeder
185 gr chocolade chips, of stukjes
80 gr gehakte walnoten
1. In een grote kom mixen we de boter en de suiker tot een créme. Doe de eieren er 1 voor 1 bij en dan de vanille. Combineer de bloem, cacao, bakpoeder en zout. Voeg dit langzaam toe aan het eierbeslag. Niet overmixen! Roer er de chocolade chips/stukjes en walnoten door.
2. Verdeel het beslag over je 2 ingevette brownie bakvormen (hema). Ik leg er ook altijd een reep bakpapier in). Bak de Browniecakes in de oven van 180C in 30-35 minuten af. Ze zijn gaar als een satéprikker er schoon uitkomt.
Laat ze 5 minuten afkoelen in de bakvorm voordat je ze op een cakerooster volledig laat afkoelen.
3. Snij de brownie cake in stukken, en stapelen maar!!!!!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten