vrijdag 14 juni 2019
Eind Examen Brownies
De Brownie (moet nog aangesneden worden) maar is overheerlijk en vol met zoetigheid. Dat mag, als je geslaagd bent. En ik ben overal in geslaagd dus: wat let U?
Voor ongeveer 24 Brownies hebben we nodig:
Brownie pan ter grootte van: 33 x 23 cm. ( Die van de Hema is te klein)Beleg met bakspray en bakpapier
115 gr gehakte donkere chocolade (AH reep)
230 gr boter
400 gr witte basterd suiker
4 grote eieren op kamer temperatuur
1 theelepel vanille extract
140 gr patent bloem
110 gr ongeveer mini marshmellows
90 gr gehakte pecan of walnootjes
200 gr (verdeeld) chocolate chips
1. In een magnetron of in een pannetje smelten we de chocolade en de boter totdat het glad is. Laat afkoelen. Verwarm je oven op 180C. (Ken je oven)
2. In een grote kom mixen we de suiker, eieren, vanille en chocolade mix totdat het glad is. Doe de bloem erbij en mix goed om. Vouw met een grote lepel de Mini-marshmellows, nootjes en 120 gr chocolate chips erbij.
3. Giet het beslag in je bakpan tot alle hoeken bezet zijn. Strooi de rest van de chocolate chips erover.
Bak alles af in zo"n 40-45 minuten of totdat de bovenkant hard is geworden. (Of gekrakt, dat mag) Hij mag zeker niet hard aan de binnenkant zijn.
Laat even staan en laat hem goed afkoelen op je cakerooster, snij in Brownie blokjes.
"Bak Ze"!!!!
Vergeet niet Conny Bakes Facebook Page te liken!
Ideetjes, kooktips en "wat zullen we eten dilemma's!!!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten