maandag 11 februari 2013
Sticky Ginger & Orange Cake
Sticky Ginger and Orange Cake
If possible store the cake for 2 days, before icing and wrapped in baking paper/parchment and foil. This allows the cake to mature and become moist and sticky, says Mary.
I say: It's not the most attractive cake of the bunch but it is scrumptious.
What do we need:
100 gr golden syrup
100 gr black treacle
250 ml water
100 gr softened butter
100 gr caster sugar
grated rind of 1 orange
1 large egg, beaten
275 gr plain flower
1 and 1/2 level teaspoons bicarbonate of soda
1 level teaspoon ground cinnamon
1 level teaspoon ground ginger
For the icing:
100 gr icing sugar
juice of 1 orange
"Enjoy"
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten