zaterdag 5 december 2015

Super Makkelijke Cranberry Saus uit de Kitchencourt Lane Bakery



Heerlijke saus voor bij het vlees, warm of koud en zo gepiept!

Nodig:
100 gr licht bruine basterd suiker
100 ml Sinaasappelsap, uit pak of vers
Zak Cranberries, 340 gr

Doe de suiker en de sinaasappelsap in een pan en breng aan de kook. Roer de cranberries er doorheen en sudder 5 minuten totdat ze zacht maar nog wel heel zijn.  Reken 5 minuten voor bevroren cranberries en 8-10 minuten voor verse.
De saus zal tijdens het koelen dikker  worden. Het kan tot 1 week in de koelkast worden bewaard. Breng het op kamer temperatuur voordat  je het serveert.

                           Easy Peasy Cranberry Squeezy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...