zaterdag 5 december 2015
Super Makkelijke Cranberry Saus uit de Kitchencourt Lane Bakery
Heerlijke saus voor bij het vlees, warm of koud en zo gepiept!
Nodig:
100 gr licht bruine basterd suiker
100 ml Sinaasappelsap, uit pak of vers
Zak Cranberries, 340 gr
Doe de suiker en de sinaasappelsap in een pan en breng aan de kook. Roer de cranberries er doorheen en sudder 5 minuten totdat ze zacht maar nog wel heel zijn. Reken 5 minuten voor bevroren cranberries en 8-10 minuten voor verse.
De saus zal tijdens het koelen dikker worden. Het kan tot 1 week in de koelkast worden bewaard. Breng het op kamer temperatuur voordat je het serveert.
Easy Peasy Cranberry Squeezy
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Een Nijntje taart maken: Eerst bakken we 4 traybakes: 1 Vanille beslag verdelen we over 2 traybakes Hetzelfde doe...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten