vrijdag 23 februari 2018

Citroen Cupcakes uit de Kitchencourtlane Bakery




Nodig:
115 gr zelfrijzend bakmeel
1/2 theelepel bakpoeder ( Oetker)
115 gr zachte boter
115 gr witte basterd suiker
2 eieren
geraspte schil van een halve citroen
2 eetlepels melk

Citroen boter crème
85 gr zachte boter
175 gr poedersuiker
1 eetlepel citroensap

Evt. figuurtjes als versiering

1. Verwarm je oven voor op 180C. Zet 12 papieren bakjes in je muffinvorm.
2. Zeef de bloem en de bakpoeder in een grote kom. Doe de rest van de ingrediënten erbij en mix goed om.
3. Lepel, (ik gebruik een ijsschep met veer) en verdeel het beslag over de 12 bakjes. Bak ze in 18-20 minuten af. Totadat ze goudbruin zijn. Zet ze op je cake rek om volledig af te koelen.
4. Maak intussen de boter crème: Doe de boter in een kom en mix tot het smeuig is. Doe de poedersuiker erbij en het citroensap. Mix goed om.
5. Vul je spuitzak (met een mondje) met de boter crème en draai rondjes op de koude cupcakes. Doe er een versiering op.

                                           "Bak Ze"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...