woensdag 29 april 2015

Banaan, Chocola en Walnoot Cake


Een heerlijke traktatie met gebruik van die bananen die al erg lang in de fruitschaal logeren!

Nodig:

3 zeer bruine overrijpe bananen
250 gr witte basterd suiker
2 eieren (L)
140 gr zachte boter
250 gr patent bloem
2 theelepels bakpoeder
100 gr stukjes walnoot
100 gr stukjes chocolade

* Verwarm je oven op 190C.  Spray en Beleg je Cakevorm.
* In een grote mengkom prakken we met een vork de bananen fijn samen met de suiker. Mix er dan de eieren door en dan de zachte boter. Mix goed. Zeef de bloem met de bakpoeder erdoor en vouw alles goed om met je spatel. Roer de nootjes en de chocolade erdoor. Giet het geheel in je cakevorm.
* Bak de cake af in 1 uur of totdat je caketester er schoon uitkomt. Laat de cake 10 minuten afkoelen in de cake vorm. Zet de cake daarna op je cakerooster om verder af te koelen.


                                          "Bak Ze"!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...