vrijdag 17 juni 2016

Stroopwafel Cake uit de Kitchencourtlane Bakery



Nodig:
200 gram zachte boter
200 gram witte basterd suiker
250 gram zelfrijzend bakmeel
1 afgestreken theelepel bakpoeder
3 grote eieren
4 eetlepels melk
evt. 1/2 theelepel vanille extract

2 stroopwafels gesneden in kleine blokjes van een halve centimeter ongeveer
2 stroopwafels in driehoekjes gesneden

1. Verwarm je oven voor tot 160C. Zet je cakeblik klaar met spray/boter en bakpapier.
2. Mix de boter en de suiker tot het een mooi geheel is. Voeg nu 1 voor 1 de eieren toe. Voeg 4 eetlepels melk toe.        Mix goed door op de hoogste stand.
3. Zeef het meel en de bakpoeder erdoorheen.
4. Mix even goed door en voeg de stukjes stroopwafels toe.
5. Giet het geheel in je cakeblik, maak de mengkan helemaal schoon met je spatel.
6. Bedek de cake met de driehoekjes stroopwafel, je kunt ze er ook insteken.
7. Bak de cake in 55-60 minuten af. Check met je caketester of satéprikker of de cake gaar is. Zoniet zet hem dan even 5 minuten terug in de oven.
8. Voor het serveren kun je de cake met een laagje poedersuiker bestrooien.
9. Vergeet niet mijn Facebook page Conny Bakes te "Liken"



                               Bak Ze!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...