zondag 1 april 2018

Cranberrie Cupcakes uit de Kitchencourtlane Bakery

Nodig voor 10 Cupcakes:

75 gr zachte ongezouten boter
100 gr witte basterd suiker of fijne kristal
1 groot ei, lichtjes geklopt
2 eetlepels melk
100 gr zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder (Oetker)
75 gr cranberries uit de vriezer

# Verwarm je oven op 180C en zet 10 papieren bakjes in je muffinvorm.
# Doe de boter en de suiker in een grote kom en mix zorgvuldig tot luchtig.
# Voeg het geklopte ei langzaam toe daarna de melk.
# Zeef de bloem met de bakpoeder er al omvouwend door.
# Vouw daarna de cranberries erdoor.
# Vul de bakjes met je ijsschep met veer.
# Bak de cupcakes af vanaf 15 minuten-20 minuten tot goudbruin.
# Zet op je rooster om af te koelen.
# Evt. versieren met botercréme en extra cranberries.

Voor Blueberrie Cupcakes: Gebruik Blauwe Bessen   uit de vriezer ipv Cran berries.
Voor Kersen Cupcakes: Gebruik Kersen uit de vriezer ipv cranberries.


                                        "Bak Ze"!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pompoen- Walnoot Cake uit New Hampshire

Zo overheerlijk deze cake! En niet moeilijk om te maken. Dit recept is voor 2 cakes. Nodig: 2 cakeblikken 45 gr Havermout 1/4 thee...