maandag 23 juli 2018

Suiker en Lactosevrij Kruiden Brood (Snel Klaar!)



Een simpel brood, lekker bij soep of salades, lekker met een klont boter.

Prep: 15 minuten. Baktijd: 40 minuten en koelen.

Nodig:
420 gr patent bloem
1 eetlepel bakpoeder (oetker)
1/2 theelepel zout
1 theelepel gedroogde Tijm
1 theelepel gedroogde Italiaanse Kruiden (Euroma)

1 groot ei
250 ml Lactose vrije melk
80 ml Koolzaad Olie (Hollands goud)

01) Verwarm je oven voor op 180C. Mix de eerste 5 ingrediénten. In een andere kom mengen we de laatste ingrediënten. Voeg bij het bloemmengsel en roer met een spatel slordig om totdat het net is bevochtigd.
02) Spatel je mengsel in een cakeblik (23x9cm b.v.)
ingespoten met bakspray. Bak het brood af totdat je satéprikker er schoon uitkomt. 40-45 minuten. Laat het brood 10 minuten in de vorm rusten. Zet op je cakerooster of eet warm.

                             Kruidenbroodbakze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...