zondag 21 oktober 2012

"Death by Chocolate"






What do we need for a two tier cake:  ( I have used half of all this for a single tier, but i did cut the cake horizontally for the icing layer.)

275 gr. plain flour
3 level tabelspoons cocoa powder
1 1/2 level teaspoons bicarbonate of soda
1 1/2 level teaspoons of baking powder
215 gr caster sugar
3 tabelspoons golden syrup
3 large eggs, beaten
225 ml sunflower oil
225 ml milk

For the icing: 450 gr. plain chocolate (39 % cocoa solids)
                       200 gr. unsalted butter

To finish: 50 gr. (Belgian) white chocolate and plain chocolate, each coarsely grated.

Brugge. That's what the house smells like. The chocolate factory in Brugge.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...