zondag 14 oktober 2012
Madeira Cake
Madeira Cake
This is a rich, densely textured sponge cake. It is essential that the butter is a creamy consistency before mixing the ingredients together, says Mary.
I say: My first ever cake baked from Mary Berry's bible, and it's a winner everytime!
What do we need:
175 gr. softened butter
175 gr. caster sugar
225 gr. self-raising flour
50 gr. ground Almonds
3 large eggs
finely grated rind of 1 lemon
a thin slice of citron peel
Serve with a glass of Madeira wine. Or a cuppa. Which is a far better idea. Enough calories in the cake i reckon. ;-)
"Enjoy"
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten