vrijdag 28 december 2012
Chocolate Swiss Roll
Chocolate Swiss Roll
A family classic. You could decorate this roll with butter icing and use it for a Christmas log.
What do we need:
4 large eggs
100 gr caster sugar
65 gr self raisng flour
40 gr cocoa powder
For the filling:
3 tablespoons blackberry jam
300 ml whipping or double cream
whipped. ( I thought it rather a lot)
"Enjoy"
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten