zaterdag 29 december 2012
Walnut Teabread
Walnut Teabread
This teabread freezes well. It's delicious spread with good butter, and i like coming across the walnuts in the bread- they give an interesting texture, says mary.
I say: It's delicious even without butter!
What do we need: Cooking time: 50 mins- 1 hr.
100 gr granulated sugar
175 gr golden syrup
200 ml milk
50 gr sultanas
225 self-raising flour
1 level teaspoon baking powder
50 gr roughly chopped walnuts
1 large egg, beaten
Tip: To break up walnuts, or pulverize biscuits or cornflakes, put them in a strong polythene bag and crush with a rolling pin.
Also: Warm up your spoon in warm water for the syrup.
"Enjoy"
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten