Basis Bakplaat Cake
met de alles in 1 methode
Deze cake kan met verschillende toppings, dubbelop, en in kleine of grote blokjes worden geserveerd.
Boodschappen:
225 gr zachte ongezouten boter
225 gr fijne kristal suiker
275 gr zelfrijzend bakmeel
2 afgestreken theelepels bakpoeder
4 grote eieren
4 eetlepels melk
* Verwarm je oven voor op 180C.
*Spray en beleg je bakplaat in. (30 x 23cm)
* Meet al je ingrediënten in een kom en mix totdat alles goed is gecombineerd. Vul je bakplaat en maak hem een beetje egaal.
* Bak in je voorverwarmde oven. 35-40 minuten of totdat de cake van de randjes af is gaan staan en hij terug springt als je er met je vinger in drukt.
* Laat hem in de vorm afkoelen. Je kunt hem dan als je het bakpapier eraf hebt gehaald in 21 stukjes snijden.
* Of:
Bestrijken met: 3 eetlepels citroen sap en 225 gr poedersuiker.
* Of:
Besprenkelen met: 175 gr gewone suiker en het sap van 2 citroenen of: sinaasappels en rozijntjes.
* Of een blik fruit van Hak voor vlaai.
* Of:
Veel Bakplezier!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten