dinsdag 3 maart 2015

Chocolade Bananen Brood Cake uit Nebraska



                                                                





Chocolade Bananen Brood uit Nebraska

Er gaat niks boven een heerlijk bananen brood, behalve als ie van chocola is en stikt van de nootjes!

Nodig:

110 gr boter, zacht
200 gr fijne kristal suiker
2 grote eieren
2 medium grote bananen, hoe bruiner hoe beter, geprakt
60 ml melk (of karnemelk)
1 theelepel vanille extract
280 gr patent bloem
1 theelepel baksoda
25 gr cacao (Blooker Amsterdam)
1 theelepel zout
65 gr ongeveer gemengde noten in stukjes (deegroller)

1. Spray en/of bekleed je cakevorm met baukje en/of bakpapier. Verwarm je oven voor op 180C.

2. In een grote kom mengen we de boter en de suiker tot een crème. Eieren, bananen, (karne)melk en vanille erbij. Mixen. Combineer de bloem, cacoa, baksoda en zout, doe dit bij het bananen mengsel. Vouw als je wilt de nootjes erbij. Doe het mengsel in je cakevorm.

3. Bak het cakebrood af. 60-65 minuten of totdat een tandenstoker ( of je caketester) er schoon uitkomt. Laat het cakebrood nu 10 minuten in de vorm afkoelen. Zet hem daarna op een cake rooster om verder af te koelen.


                                         "Bak Ze!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...