Deze cakjes heb ik in de Le Fermiére yoghurt potjes gebakken. De yoghurt is echt heerlijk maar wat doen we met die schattige potjes? Na ze al in gebruik te hebben als pennenpot, kleingeld pot, make-up pot etc. Heb ik er een paar uit de kast gepakt en er cake beslag in gedaan. Et Voilá!
Nodig voor 6 potjes:
125 gr zachte boter
125 gr lichtbruine basterd suiker
2 eieren
150 gr zelfrijzend bakmeel
3 eetlepels melk
1 theelepel vanille extract
als je chocolade cakejes wilt: 50 gr gesmolten chocolade (68%)
Nootjes, vruchtjes,alles kan.
Deze keer heb ik tussen het beslag in wat bosbessen jam gebruikt. In de andere heb ik lemon curd als vulling gebruikt.
1. Verwarm je oven voor op 180C. Spuit de potjes lichtjes in met wat Baukje bakspray.
2. Maak het beslag en giet dit in de potjes.
3. Bak ze in 18 minuten gaar.
"Bak Ze"!!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten