woensdag 9 januari 2019

Suikervrije, Glutenvrije en evt. Lactosevrije Frambozen Muffins



Nodig voor 8 Overheerlijke Frambozen Muffins:
3 grote (L) Eieren
100 gr gemalen amandelmeel
50 ml melk naar keuze, b.v. Oatley of Amandelmelk of Soyamelk
(Ik heb hier gewone halfvolle gebruikt)
1/2 eetlepel Kokosmeel b.v. van Leev
100 gr Frambozen (Ik heb er 16 gebruikt)

Doen:
1. Verwarm je oven voor op 200C. Pak je muffintray (Hema) en leg er 8 papierenbakjes in.
 
2. Mix met je mixer de eieren en amandelmeel samen tot een dikke custardachtige substantie. Leg je elec.mixer weg en pak je ballonmixer. Voeg de melk naar keuze toe en mix, probeer zoveel mogelijk lucht erin te mengen. Roer dan de kokosmeel erdoor.
Voorzichtig roeren we dan de frambozen erdoor.

3. Verdeel en lepel het mengsel in de papieren bakjes en zet het geheel in het midden van de oven. Bak ze in 20 minuten gaar totdat ze goudbruin zijn en een saté prikker er schoon uitkomt.

4. Laat ze even in de tray zitten, zet ze daarna op je cakerooster en serveer.

                              "Bak Ze"!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...