donderdag 28 februari 2019
Frambozen Citroen Cake uit Ontario
Prep: 15 minuten, Bakken 1 uur plus afkoelen
12 plakjes cake
Nodig:
1 cakeblik met baukje spray en bakpapier belegd
245 gr patent bloem
100 gr suiker
1 theelepel bakpoeder (oetker)
1/2 theelepel baking soda
1/2 theelepel zout
1 groot ei op kamer temperatuur
2 grote eiwitten op ,,
250 gr of 250 ml volle yogurt met 1/2 theelepel citroenextract
65 ml Koolzaad Olie
2 theelepels citroen rasp
125 gr verse Frambozen
Doen:
Verwarm je oven voor op 180C. ( Ken je oven)
1. In een grote kom mengen we alle droge ingrediënten. In een andere kom mengen we het ei, de eiwitten, yoghurt, olie en citroen rasp. Doe bij elkaar totdat het nét bevochtigd is. Vouw voorzichtig de frambozen erdoor.
2. Giet het beslag in je cakeblik, en bak het geheel in 60-65 minuten af of totdat een satéprikker er schoon uitkomt. Laat de cake 10 minuten rusten in je cakeblik voordat je hem op een cakerooster laat afkoelen.
"Bak Ze"!!!!!
LIKE Conny Bakes op Facebook!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten