vrijdag 22 februari 2019

Kekke Kaneel Karnemelk Keek voor bij de Koffie




Voor een heerlijke cake hebben we nodig:


280 gr patent bloem
200 gr witte basterd suiker
50 gr fijne kristal suiker
3 theelepels bakpoeder (Oetker)
1 en een 1/2 theel. en 2 theel. kaneelpoeder
1 en 1/4 theelepel zout
2 eieren (L)
250 ml karnemelk
85 ml koolzaad of zonnebloemolie
2 theelepels vanille extract
42 gr gesmolten boter

1 Cakeblik, bakpapier en baukje bakspray

1A. Verwarm je oven voor op 180C.

1. In een grote kom, combineren we de bloem met 200 gr basterd suiker, bakpoeder 1 en een 1/2 theelepel kaneelpoeder en zout. In een andere grote kom mengen we de eieren, karnemelk, olie en vanille, roer dit bij de droge ingrediënten totdat ze nét zijn gecombineerd.

2. Doe de helft van je beslag in je cakeblik. In een kleine kom combineren we de 50 gr kristal suiker en de kaneel, roer de boter erdoor. Giet dit boterbeslagje door je cakebeslag en roer er draaiend met een mes doorheen. Herhaal.

3. Bak de cake in 55-60 minuten af of totdat een satéprikker er schoon uitkomt. Laat de cake op zijn minst 10 minuten in het cakeblik afkoelen voor dat je het op je cakerooster zet om volledig af te koelen.

                        "Bak Ze"!!!!!!!!!!


Vergeet niet Conny Bakes te "Liken" op mijn facebook pagina!!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...