donderdag 11 augustus 2016

Kersen Choco Muffins van Conny

Nodig:

Voor ongeveer 16 muffins:


250 gr ongezouten boter
185 gr witte basterd suiker
4 eieren (L)
250 gr patent bloem
1 en een halve theelepel bakpoeder
scheutje melk
200 gr donkere chocolade in stukjes gehakt
Pot of Blik van 425 gr. Kersen ontpit en uitgelekt of verse Kersen ontpit



1. Verwarm je oven op 180C en zet je muffin tray klaar. Zet de muffin papiertjes erin.

2. Met de mixer crémen we de boter en de suiker. Doe de eieren er 1 voor 1 bij, ondertussen mixen we door. Zo'n 4 minuten. Doe er de bloem, bakpoeder en de melk erbij en mix nog eens 4 minuten. Roer met een lepel of spatel de chocolade stukjes erdoorheen.

3. Schep nu de papieren muffinbakjes vol met in elk een afgestreken ijsscheplepel (met veer). Als de bakjes vol zijn verdeel je de kersen erin. ( Ik reken toch zo'n 2 á 3  kersen per muffin).

4. Bak de muffins in 20-25 minuten af. Let op ! Ze worden snel donker.

5. Serveer ze warm, of koud.

                              "Bak Ze"

Vergeet niet om mijn Facebook pagina Conny Bakes te "Liken"!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...