donderdag 3 oktober 2019

1 Kom Chocolade Chip Cake (brood) uit Conroe Texas


Ingrediénten:
3 grote eieren op kamer temperatuur
200 gr suiker 
2 cupjes Sour Cream
420 gr zelfrijzend bakmeel
2 zakjes chocochips (Oetker)

1. Zet je oven op 180 C.  Spray je cakevorm in met Baukje bakspray. De eerste 3 ingredienten goed mixen in een kom. Doe er langzaam het  zelfrijzend bakmeel bij. Roer de chocolate chips erdoor. Giet het beslag in je cakevorm.

2. Bak af totdat je saté prikker er schoon uitkomt. 60 min. ongeveer. Laat 10 minuten in de vorm staan voordat je hem op je cakerooster laat afkoelen. Lekker een plak met pompoenboter. Mmmmm.


  

                                    "Bak Ze"!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...