vrijdag 11 januari 2013
Banoffi Pie
Banoffi Pie
The combination of toffee, bananas and cream makes this one of the most popular desserts around. Make sure you use a non-stick pan for the toffee and watch it very closely as you are making it, as it can burn easily, says Mary
I say: Let's Banoffi !!!
No oven required!
What do we need:
For the base:
175 gr ginger biscuits
65 gr butter
For the toffee filling:
100 gr butter
100 gr light muscovado sugar
2 x 397 gr cans condensed milk
For the topping:
300 ml double cream
1 large banana
a little lemon juice
a little grated Belgian milk or plain chocolate, for sprinkling
"Enjoy"
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten