maandag 21 januari 2013
Lemon/Orange Swiss Roll
Lemon/Orange Swiss Roll
What do we need:
4 large eggs
100 gr caster sugar
finely grated rind of 1 lemon/orange
100 gr self-raising flour
For the filling:
4 tablespoons of lemon curd/marmalade
Notes on a yellow post-it:
Beware of the time and the temperature of the oven and roll. Do not walk away and keep eyes on the sponge please. Do not use cheap and inferior flour. Recipe from Mary Berry's Baking Bible.
"Enjoy"
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten