dinsdag 5 mei 2015

Amaretto Brownies uit Woppingthorn Wood

 
Heerlijke Amaretto Brownies, in een mum van tijd!

Nodig:
100 gr zachte boter
200 gr pure chocolade in stukjes

4 eieren (L)
150 gr suiker
100 gr licht bruine suiker
100 gr patent bloem
1 theelepel bakpoeder (oetker)
30 gr cacao poeder (blooker)
1 tot 1  en 1/2  eetlepels amaretto

* Verwarm je oven voor tot 180C. Als je de chocolade samen met de boter au bain Marie hebt laten smelten.
* Spray en beleg (kruiselings) je brownie vorm (hema) met bakpapier.
* Mix de eieren en de suiker samen tot 1 geheel. Roer met een lepel de chocolade erdoor. Zeef dan de bloem, de bakpoeder en de cacao erdoor. Roer dan al naar gelang je smaak de amaretto erdoor.
* Giet het beslag in je brownie vorm en bak het geheel af in 25-30 minuten. Brownies hebben een gebroken korst als ze uit de oven komen.
* Laat het nu in de brownie vorm compleet afkoelen. Haal het dan uit de vorm en verwijder het bakpapier.
* Snijdt de brownies in mooie vierkante blokken.
* Je kunt er evt. stukjes walnoot door het beslag gooien, voor een extra crunch!

                                    "Bak ze"!!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...