zondag 14 juli 2019
Boter-Pecan Lagen Taart uit Tallahassee
Heerlijke taart met geroosterde pecan nootjes.
Nodig: 3 met baukje ingesprayed en belegd met bakpapier, ronde bakvormen van ongeveer 20 cm.
200 gr gehakte pecan noten
230 gr zachte ongezouten boter
300 gr witte basterd suiker
4 grote eieren
2 theelepels vanille extract
420 gr patent bloem
2 theelepels Oetker bakpoeder
1/2 theelepel zout
250 ml melk
Voor de frosting:
115 gr zachte ongezouten boter
500 gr misschien iets meer poedersuiker
75 ml koffiemelk
1 theelepel vanille extract
( Dit kan verdubbeld worden mocht je te Kort komen)
(Ik had hier echter genoeg aan)
1. Rooster de pecans zachtjes in een hete braadpan, blijf schudden.
1A. Verwarm je oven voor op 180C. (Ken je oven!)
2. In een grote kom crémen we we de suiker met de boter tot het licht en pluizig is. Doe de eieren er 1 voor 1 bij en mix goed om na elke toevoeging. Doe de vanille erbij.
Combineer de bloem, bakpoeder en het zout, doe dit, om en om samen met de melk bij het eiermengsel. Roer er ongeveer 150 gr, zoiets geroosterde pecans door. De rest bewaar je voor de frosting.
3. Verdeel het beslag over de 3 bakvormen. Bak de cakes af in 25-30 minuten of totdat een satéprikker er schoon uitkomt.
4. Voor de boter frosting crémen we de boter met de poedersuiker in een grote kom. Doe de koffiemelk en de vanille erbij en mix tot een glad beslag. Roer de overgebleven pecannootjes erdoor. Smeer de frosting tussen de lagen en sandwich ze samen. Smeer de buitenknt ook mooi en recht in. Versier evt. met wat extra nootjes.
Deze taart kan ook als traybake worden gebakken, gebruik er dan 2 en doe dan op de gebakken traybakes een boterlaag ertussen.
"Bak Ze"!
zaterdag 6 juli 2019
Sinaasappel Poppy Cake met Jersey Yoghurt
Een heerlijke cake (lovely! zegt mijn man) zo klaar!
Nodig: Een cakevorm, bakpapier en baukje bakspray en een pot Chivers Old English Marmelade (AH, bij de Jam)
Ingrediënten:
3 eetlepels dikke marmelade (Chivers is het lekkerst)
150 gr Holland Jersey Yoghurt
3 grote eieren (L)
175 gr witte basterd suiker
200 gr zelfrijzend bakmeel
1/2 theelepel bakpoeder (Oetker)
175 gr zachte ongezouten boter
rasp van een grote sinaasappel
2 theelepels blauwmaanzaad even geroosterd in de koekenpan. ( Poppy Seed, en nee, je wordt er niet high van.)
Voor het glazuur laagje:
Sap van een halve sinaasappel
4 - 5 eetlepels marmelade
Doen:
1. Verwarm je oven voor op 160C. (Yep 160C). Spray met baukje je cakevorm in en beleg het met bakpapier. Doe de marmelade in een klein pannetje totdat het licht gesmolten is. (mag je ook in de magnetron doen,behalve met dat pannetje natuurlijk) Mix de yoghurt er doorheen en laat afkoelen.
2. Doe alle cake ingrediënten in een grote kom en mix met je mixer alles goed om. Doe dan snel de yoghurt mix erdoor en giet het beslag in je cakevorm. Het is vrij dun beslag. Laat de cake bol in het midden, level hem niet uit, dit helpt om te rijzen en een mooie barst in de cake te krijgen. Mij lukt dit niet, maar de cake smaakt er niet minder om.
3. Bak de cake af in 1 á 1 1/2 uur totdat hij goudbruin en mooi is gerezen. Een satéprikker moet er schoon uitkomen. Kijk na 45 minuten bakken even of hij niet te donker wordt, je kunt er dan een vel aluminium opleggen. Ondertussen verwarmen we de marmelade en de sinaasappelsap over een laag vuur. (Of gebruik de magnetron weer) totdat de marmelade is gesmolten. Zet het even weg en roer af en toe totdat je een glanzend glazuur sausje hebt.
Als de cake klaar is laat hem dan 10 minuten rusten in de bakvorm. Zet hem dan op je cakerooster met een vel bakpapier eronder.
Lepel het glazuur over de bovenkant van de cake, die nog warm is. De cake is het allerlekkerst op de dag dat hij gebakken is, maar blijft zeker 3 dagen goed, mits goed ingepakt en afgesloten in een container.
Ongeglazuurd kan de cake 1 maand worden ingevroren.
"Bak Ze"!!!!
Nodig: Een cakevorm, bakpapier en baukje bakspray en een pot Chivers Old English Marmelade (AH, bij de Jam)
Ingrediënten:
3 eetlepels dikke marmelade (Chivers is het lekkerst)
150 gr Holland Jersey Yoghurt
3 grote eieren (L)
175 gr witte basterd suiker
200 gr zelfrijzend bakmeel
1/2 theelepel bakpoeder (Oetker)
175 gr zachte ongezouten boter
rasp van een grote sinaasappel
2 theelepels blauwmaanzaad even geroosterd in de koekenpan. ( Poppy Seed, en nee, je wordt er niet high van.)
Voor het glazuur laagje:
Sap van een halve sinaasappel
4 - 5 eetlepels marmelade
Doen:
1. Verwarm je oven voor op 160C. (Yep 160C). Spray met baukje je cakevorm in en beleg het met bakpapier. Doe de marmelade in een klein pannetje totdat het licht gesmolten is. (mag je ook in de magnetron doen,behalve met dat pannetje natuurlijk) Mix de yoghurt er doorheen en laat afkoelen.
2. Doe alle cake ingrediënten in een grote kom en mix met je mixer alles goed om. Doe dan snel de yoghurt mix erdoor en giet het beslag in je cakevorm. Het is vrij dun beslag. Laat de cake bol in het midden, level hem niet uit, dit helpt om te rijzen en een mooie barst in de cake te krijgen. Mij lukt dit niet, maar de cake smaakt er niet minder om.
3. Bak de cake af in 1 á 1 1/2 uur totdat hij goudbruin en mooi is gerezen. Een satéprikker moet er schoon uitkomen. Kijk na 45 minuten bakken even of hij niet te donker wordt, je kunt er dan een vel aluminium opleggen. Ondertussen verwarmen we de marmelade en de sinaasappelsap over een laag vuur. (Of gebruik de magnetron weer) totdat de marmelade is gesmolten. Zet het even weg en roer af en toe totdat je een glanzend glazuur sausje hebt.
Als de cake klaar is laat hem dan 10 minuten rusten in de bakvorm. Zet hem dan op je cakerooster met een vel bakpapier eronder.
Lepel het glazuur over de bovenkant van de cake, die nog warm is. De cake is het allerlekkerst op de dag dat hij gebakken is, maar blijft zeker 3 dagen goed, mits goed ingepakt en afgesloten in een container.
Ongeglazuurd kan de cake 1 maand worden ingevroren.
"Bak Ze"!!!!
maandag 1 juli 2019
Mojito Cake
Op de foto staat de Mojito Cake rond te pronken, echter er kan ook een Traybake van gebakken worden. I.p.v. de ronde 20cm in diameter gebruik je 2 bak/braadsledes.
Het lijkt een enorm recept maar het valt echter reuze mee en het resultaat mag er zijn. Voor een "virgin" Cake laat je de alcohol achterwege.
Nodig:
Bakvormen, bakpapier, baukje bakspray
6 á 7 verse mooie schoongeboende limoenen
225 gr gezouten zachte boter
225 gr witte basterd suiker
4 eieren (Large)
225 gr zelfrijzend bakmeel
voor de 2 cakes: 2 limoenen, fijn geraspt
50 gr Jersey Yoghurt
Decoratie:
Limoen schijfjes en Muntblaadjes
Voor de siroop:
Het sap van 3 limoenen (ongeveer 90ml)
100 gr licht bruine basterd suiker
Klein bosje munt, blaadjes, grof gesneden
120 ml (ietsje meer mag ook) Witte Rum
Voor de boter créme:
150 gr ongezouten zachte boter
350-400 gr poedersuiker ( 1 bus bevat 250gr)
2 geraspte limoenen
50 gr mascarpone (galbani ofzo)
1. Verwarm je oven voor op 180C. (Ken je oven, mijn Pelgrim is met 175C al iets te heet) Spray je bakvormen in en bekleed met bakpapier.
2. Doe de gezouten boter en de suiker in een kom en mix ongeveer 5 minuten. Doe de eieren er 1 voor 1 bij en mix goed om. Doe de bakmeel, geraspte limoen en de yoghurt erbij. Mix even om en verdeel het beslag over de 2 bakvormen. Bak ze af, in het midden van de oven als dat kan in 25-30 minuten. Blijf erbij! Check met je satéprikker of ze gaar zijn. Laat de cakes even afkoelen in de bakvormen, zo'n 5 minuten ongeveer, zet ze dan op je cakerooster.
3. Ondertussen maken we ook de siroop, doe de helft van de limoensap en de suiker en de munt in een pannetje en breng het tot sudder warmte. OM de suiker op te laten lossen doen we er 1 eetlepel water bij. Laat zachtjes bubbelen en borrelen. 7-10 minuten of totdat het siropig is. Haal het van je warmte bron en roer de rum erdoor samen met de overgebleven limoensap. Laat het 10 minuten staan en giet het dan in een kom af.
4. Prik de cake overal met een cocktailstokje en giet de siroop erover. Laat het geheel helemaal afkoelen.
5. Voor de botercréme doen we de boter, poedersuiker en de limoenrasp in een kom en mix zo'n 5 minuten. Mix de Mascarpone erbij totdat alles goed is gecombineerd. (Niet overmixen!)
6. Doe 1 van de met siroop gevulde cakes op een groot serveer bord en lepel de boter créme erover. Gebruik een palette mes om mooi uit te spreiden. Leg de andere cake erbovenop en herhaal het proces. Vul het middenstuk van de 2 samen gevoegde cakes en smeer (plamuur) mooi af en recht. Versier met limoenschijfjes en muntblaadjes. De cake blijft 3 dagen goed in de koelkast!
"Mojito Ze"!!!!
vrijdag 21 juni 2019
Vogeltje aan een tak haken Deel 2
De 10e t/m/ de 13e toer was: Haak 20 v.
14e toer 1 v in elke 1e t/m 4e v, 2 vasten in elke 5e vaste. (36 vaste) 15e t/ 17e toer haak 36 vaste
18e toer: Nu gaan we minderen: 1 v in elke 1e en 2e vaste, elke 3e en 4e samen afhaken
19e toer: 1 v in elke 1e vaste, elke 2e en 3e samen afhaken
20e toer: 1 x overhaken (zonder minderen)
21e toer : 1 v in elke 1e v , elke 2e en 3e v samen afhaken
Het lijfje vullen en dan 22e toer: elke 2e en 3e afhaken en dan hierna een lange lus ophalen en de draad door alle steken halen en aantrekken en afhechten.
Vleugels: Ring met 6 v sluiten
2e toer: 1 v in elke 1e v, 2 v in elke 2e vaste (9v)
3e toer: Haak 9 vaste
4e toer: 3v, in 4e v: 2v, 3v, in 8e 2v, 1 v (11v)
5e t/m/ 8e toer: Haak 11 v
Vouw dubbel en haak de beide delen samen, houd een lange lus om het vleugeltje aan te naaien
Snaveltje: Ring met 6 v sluiten, 1e toer: 2 vaste in elke steek.
Draad (lang) ophalen om het snaveltje vast te zetten. Deze draad door alle steken halen en iets aantrekken
Kraaltjes voor de oogjes aanzetten en een lintje met kraaltjes (of knoopjes als pootjes of versiering)
14e toer 1 v in elke 1e t/m 4e v, 2 vasten in elke 5e vaste. (36 vaste) 15e t/ 17e toer haak 36 vaste
18e toer: Nu gaan we minderen: 1 v in elke 1e en 2e vaste, elke 3e en 4e samen afhaken
19e toer: 1 v in elke 1e vaste, elke 2e en 3e samen afhaken
20e toer: 1 x overhaken (zonder minderen)
21e toer : 1 v in elke 1e v , elke 2e en 3e v samen afhaken
Het lijfje vullen en dan 22e toer: elke 2e en 3e afhaken en dan hierna een lange lus ophalen en de draad door alle steken halen en aantrekken en afhechten.
Vleugels: Ring met 6 v sluiten
2e toer: 1 v in elke 1e v, 2 v in elke 2e vaste (9v)
3e toer: Haak 9 vaste
4e toer: 3v, in 4e v: 2v, 3v, in 8e 2v, 1 v (11v)
5e t/m/ 8e toer: Haak 11 v
Vouw dubbel en haak de beide delen samen, houd een lange lus om het vleugeltje aan te naaien
Snaveltje: Ring met 6 v sluiten, 1e toer: 2 vaste in elke steek.
Draad (lang) ophalen om het snaveltje vast te zetten. Deze draad door alle steken halen en iets aantrekken
Kraaltjes voor de oogjes aanzetten en een lintje met kraaltjes (of knoopjes als pootjes of versiering)
Vogeltje aan tak haken Deel 1
Vandaag leen ik mijn bakblog even uit aan mijn haakhoek Conny's Crochet Corner
Material: Een tak, haaknaald 3mm, 3,5 mm, Cotone, Lana grossa 100% katoen in vogelkleurtjes, kraaltjes voor de oogjes en lintjes met kraaltjes of knoopjes als versiering of pootjes.
In een ring (magic loop) 6 vaste haken
2e toer: 2 vaste in elke vaste van de vorige toer (12v)
3e toer: 1 v. in elke 1e vaste, 2 v. in elke 2e vaste (18v.)
4e toer: Haak 18 vaste
5e toer: 2 vaste in de eerste vaste * 1 vaste in de volgende vaste, 2 v in de volgende v. 2 vasten* eindig met 2 vaste in de laatste v. (24V)
6e t/m 8e toer: Haak 24 vaste
9e toer 1 v. in elke 1e t/m/ 3e v, 2 v in elke 4e vaste (30v)
10e t/m/ 13e toer: Haak 30 v.
Material: Een tak, haaknaald 3mm, 3,5 mm, Cotone, Lana grossa 100% katoen in vogelkleurtjes, kraaltjes voor de oogjes en lintjes met kraaltjes of knoopjes als versiering of pootjes.
In een ring (magic loop) 6 vaste haken
2e toer: 2 vaste in elke vaste van de vorige toer (12v)
3e toer: 1 v. in elke 1e vaste, 2 v. in elke 2e vaste (18v.)
4e toer: Haak 18 vaste
5e toer: 2 vaste in de eerste vaste * 1 vaste in de volgende vaste, 2 v in de volgende v. 2 vasten* eindig met 2 vaste in de laatste v. (24V)
6e t/m 8e toer: Haak 24 vaste
9e toer 1 v. in elke 1e t/m/ 3e v, 2 v in elke 4e vaste (30v)
10e t/m/ 13e toer: Haak 30 v.
maandag 17 juni 2019
Bananen Traybake met Koffie Boter Topping
Een heerlijke Bananen traybake voor 12-15 stukjes
Nodig: Een traybake/bakplaat/33x23 cm ovenschaal
115 gr boter
200 gr suiker (Ik gebruik 15o gr witte basterd
2 grote eieren
1 theelepel vanille extract
280 gr patent bloem
2 theelepels baksoda (arm & Hammer)
1/2 theelepel zout
Ongeveer 3 medium grote (Iets bruine)bananen geprakt
2 bakjes á 125 ml sour cream
2 theelepels Poppy seed (Blauwmaanzaad)
Voor de koffie topping:
75 gr zachte boter
bijna 400 gr poedersuiker ( in 1 bus zit ongeveer
250 gr)
2 eetlepels instant koffie (het betere merk)
2-3 eetlepels volle melk
1. In een grote kom, crémen we de boter en de suiker tot een mooi geheel. Doe de eieren er 1 voor 1 bij, goed doormixend na elke toevoeging. Doe de vanille erbij. Combineer de bloem, baking soda en zout; voeg dit bij het eierbeslag om en om met de banaan en de sour cream. Mix telkens goed door.
Doe de instant koffie bij de melk en laat goed oplossen voor straks.
2. Giet het beslag in je gereedstaande bakvorm, zorg dat ook alle hoeken goed worden bezocht. Bak het geheel af in 35-40 minuten of totdat je satéprikker er schoon uitkomt. Laat de cake helemaal afkoelen op je rooster.
3. Voor de topping doen we de boter en de poedersuiker in een kom en mixen dit tot een créme. Doe de opgeloste koffie erbij en smeer het geheel over de afgekoelde traybake.
Versier naar wens of gelegenheid en snij in keurig nette blokjes.
"Bak Ze"!!!!
Bramen Brood
Nodig: Cakeblik, bakpapier, baukje bakspray
Prep: 15 min. Bakken 40-45 minuten plus afkoelen
Voor ongeveer 12 plakken:
Nodig:
1. 210 gr patent bloem
2. 85 gr volkoren meel
3. 100 gr suiker
4. 1 en een halve theelepel Oetker bakpoeder
5. 1/2 theelepel zout
6. 1/4 theelepel baksoda (Arm & Hammer)
1) 2 grote ei witten
2) 1 groot ei
3) 125 ml melk
4) 2 x 125 ml sour cream (AH)
5) 125 gr appelmoes
6) 125 ml koolzaadolie
7) 2 theelepels vanille extract
1 doosje bramen uit de vriezer van AH NIET ontdooid.
1. Verwarm je oven voor op 175-180C ( Ken je oven). Mix de eerste 6 ingrediënten. In een andere kom mixen we de eiwitten, het ei, melk, sour cream, appelmoes, olie en vanille totdat het is gecombineerd. Doe dit bij het bloemmengsel en roer dan tot het nét is gecombineerd. Vouw de bramen er voorzichtig doorheen.
2. Giet het beslag in je gereedstaande cakeblik. Bak het geheel in 45-50 minuten af. Of totdat een satéprikker er schoon uitkomt. Laat de cake 10 minuten in het cakeblik afkoelen voordat je het op je rooster zet. Snij dikke plakken met een laag gezouten roomboter erover. (Die Franse). ( Beurre de Baratte van Le Gall) Gewoon bij AH.
3. Je kunt er evt. ook nog een doosje frambozen bij gooien bij einde stap 1.
"Bak Ze"!!!
vrijdag 14 juni 2019
Eind Examen Brownies
De Brownie (moet nog aangesneden worden) maar is overheerlijk en vol met zoetigheid. Dat mag, als je geslaagd bent. En ik ben overal in geslaagd dus: wat let U?
Voor ongeveer 24 Brownies hebben we nodig:
Brownie pan ter grootte van: 33 x 23 cm. ( Die van de Hema is te klein)Beleg met bakspray en bakpapier
115 gr gehakte donkere chocolade (AH reep)
230 gr boter
400 gr witte basterd suiker
4 grote eieren op kamer temperatuur
1 theelepel vanille extract
140 gr patent bloem
110 gr ongeveer mini marshmellows
90 gr gehakte pecan of walnootjes
200 gr (verdeeld) chocolate chips
1. In een magnetron of in een pannetje smelten we de chocolade en de boter totdat het glad is. Laat afkoelen. Verwarm je oven op 180C. (Ken je oven)
2. In een grote kom mixen we de suiker, eieren, vanille en chocolade mix totdat het glad is. Doe de bloem erbij en mix goed om. Vouw met een grote lepel de Mini-marshmellows, nootjes en 120 gr chocolate chips erbij.
3. Giet het beslag in je bakpan tot alle hoeken bezet zijn. Strooi de rest van de chocolate chips erover.
Bak alles af in zo"n 40-45 minuten of totdat de bovenkant hard is geworden. (Of gekrakt, dat mag) Hij mag zeker niet hard aan de binnenkant zijn.
Laat even staan en laat hem goed afkoelen op je cakerooster, snij in Brownie blokjes.
"Bak Ze"!!!!
Vergeet niet Conny Bakes Facebook Page te liken!
Ideetjes, kooktips en "wat zullen we eten dilemma's!!!
zaterdag 1 juni 2019
Kleine Pistachio Cakejes
Nodig:
Een keukenmachine (b.v. Moulinex)
175 gr gezouten boter, boterzacht
75 gr patent bloem, plus extra voor bestuiven
2 groene zakken Pistachio's van de AH gepeld en ontveld en daar 140 gr van plus extra voor versiering
1 theelepel bakpoeder
175 gr licht bruine basterd suiker
2 grote eieren
2 theelepels vanille extract
2 eetlepels melk
Voor de topping:
290 gr mascarpone o.i.d.
50 gr gezouten boter
100 gr poedersuiker
Doen:
Verwarm je oven voor op 180C. ( Ken je oven). Doe 12 cupcake bakjes in je muffin tray of beboter en bestuif met bloem.
Doe de nootjes in je keukenmachine en mix ze klein maar niet te fijn (vettig). Doe de rest van de ingrediënten erbij en mix tot een deegje.
Met 2 eetlepels vullen we de 12 bakjes 2/3 vol en bakken ze in 15-18 minuten af. (totdat een satéprikker er schoon uitkomt)
Laat ze in de vorm afkoelen en zet ze dan op een rooster.
Dan maken we de topping. Met een electrische handmixer mengen we de kaas en de boter glad en voegen we de poedersuiker toe. (Langzaam).
Mix totdat alles goed is gecombineerd en vul de spuitzak met spuitmondje. Leg heel even in de koelkast om wat op te stijven.
Als de cakejes afgekoeld zijn kun je er toefjes op spuiten en wat gemalen pistachio nootjes erover strooien.
Vergeet niet Conny Bakes Facebook Page te "Liken"!
zaterdag 25 mei 2019
Tropische Ananas Banaan Kokos Cake van Conny
Lekker makkelijk!
Prep: 15min. Bakken 60 min.plus
Voor 1 Cake
Nu bakken straks snoepen!
Nodig:
115 gr zachte ongezouten echte boter
180 gr witte basterd suiker
2 eieren (L)
2 medium bruine bananen geprakt
122 gr van een half blikje van 227 gr Ananas,
gepureerd
35 gr gemalen kokos (Conimex)
280 gr patent bloem
1 theelepel bakpoeder (Oetker)
1/2 theelepel baking soda (Arm & Hammer bij AH)
1/2 theelepel zout
Doen:
1. Verwarm je oven voor op 180C. (Ken je oven) Spray je cakeblik in met baukje en beleg hem met bakpapier.
2. In een kom mengen we de boter en de suiker tot een créme. Mix de eieren erbij. Roer de geprakte bananen, gepureerde ananas, en de gemalen kokos erdoor. Combineer de droge ingrediënten en mix hier de natte ingrediënten doorheen.
3. Giet het beslag in je cakevorm en bak het in 60 minuten af of totdat je satéprikker er schoon uitkomt.
Laat de cake 10 minuten in de cakevorm rusten, voordat je het op je cakerooster helemaal laat afkoelen.
"Bak Ze"!
Prep: 15min. Bakken 60 min.plus
Voor 1 Cake
Nu bakken straks snoepen!
Nodig:
115 gr zachte ongezouten echte boter
180 gr witte basterd suiker
2 eieren (L)
2 medium bruine bananen geprakt
122 gr van een half blikje van 227 gr Ananas,
gepureerd
35 gr gemalen kokos (Conimex)
280 gr patent bloem
1 theelepel bakpoeder (Oetker)
1/2 theelepel baking soda (Arm & Hammer bij AH)
1/2 theelepel zout
Doen:
1. Verwarm je oven voor op 180C. (Ken je oven) Spray je cakeblik in met baukje en beleg hem met bakpapier.
2. In een kom mengen we de boter en de suiker tot een créme. Mix de eieren erbij. Roer de geprakte bananen, gepureerde ananas, en de gemalen kokos erdoor. Combineer de droge ingrediënten en mix hier de natte ingrediënten doorheen.
3. Giet het beslag in je cakevorm en bak het in 60 minuten af of totdat je satéprikker er schoon uitkomt.
Laat de cake 10 minuten in de cakevorm rusten, voordat je het op je cakerooster helemaal laat afkoelen.
"Bak Ze"!
donderdag 23 mei 2019
Materiaal lijst Flip Flop Slipper Sleutelhanger
Haaknaald nr. 3
(Ik gebruik Clover haaknaalden)
Action heeft een kokertje vol met alle maten haaknaalden
Schaartje
Dunne borduurnaalden (Hema)
Bolletjes Katoen (Alle kleuren mogelijk)(Xenos)
Kringloop heeft ook wel eens wat!
Knoopjes of andere versierseltjes voor op
het slippertje (Xenos) (Söstrene Grene) (Hema)
Metalen ringetjes (Wibra)of de Handyman)(Markt)
(Ik gebruik Clover haaknaalden)
Action heeft een kokertje vol met alle maten haaknaalden
Schaartje
Dunne borduurnaalden (Hema)
Bolletjes Katoen (Alle kleuren mogelijk)(Xenos)
Kringloop heeft ook wel eens wat!
Knoopjes of andere versierseltjes voor op
het slippertje (Xenos) (Söstrene Grene) (Hema)
Metalen ringetjes (Wibra)of de Handyman)(Markt)
Abonneren op:
Posts (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
-
Een Nijntje taart maken: Eerst bakken we 4 traybakes: 1 Vanille beslag verdelen we over 2 traybakes Hetzelfde doe...