maandag 1 juni 2015

Sinaasappel Nutella Taartje uit St. Mary Mead

Even een snel Maandag Middag Taartje Bakken!!!!!

Boodschappen: (behalve je 2 ronde bakvormen (18cm)

115 gr zachte ongezouten boter
115 gr licht bruine basterd suiker
115 gr zelfrijzend bakmeel
1 afgestreken theelepel bakpoeder
1 theelepel vanille extract
2 eieren (L)
rasp van 1 sinaasappel
1 eetlepel verse sinaasappelsap

Voor de decoratie:
Pot Marmelade
Pot Nutella
Viooltjes

* Verwarm je oven voor op 170C. Spray en bekleed je bakvormen.
* Créme de boter en  de suiker en voeg dan de gezeefde meel en bakpoeder toe. Voeg de eieren toe en de extract. Voeg de rasp en het sap toe. Mix niet te lang door!
* Verdeel het beslag over je bakvormen en bak de cakes in 25 minuten af. Laat de cakes 10 minuten ongeveer in de bakvormen afkoelen voor je ze verder op je cake rooster laat afkoelen.
* Spatel wat marmalade op de onderste cake en sandwich de cakes samen. Spatel wat nutella op de bovenste cake totdat er een mooie laag op zit.
* Versier met wat viooltjes (uit de tuin) en een schijfje sinaasappel.


                                      Bak ze! En smullen maar!

Voor verdere info: Kijk op mijn Conny Bakes Facebook pagina!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...