donderdag 28 februari 2019

Frambozen Citroen Cake uit Ontario



Prep: 15 minuten, Bakken 1 uur plus afkoelen
12 plakjes cake

Nodig:
1 cakeblik met baukje spray en bakpapier belegd

245 gr patent bloem
100 gr suiker
1 theelepel bakpoeder (oetker)
1/2 theelepel baking soda
1/2 theelepel zout
1 groot ei op kamer temperatuur
2 grote eiwitten op        ,,
250 gr of 250 ml volle yogurt met 1/2 theelepel citroenextract
65 ml Koolzaad Olie
2 theelepels citroen rasp
125 gr verse Frambozen

Doen:
Verwarm je oven voor op 180C. ( Ken je oven)

1. In een grote kom mengen we alle droge ingrediënten. In een andere kom mengen we het ei, de eiwitten, yoghurt, olie en citroen rasp. Doe bij elkaar totdat het nét bevochtigd is. Vouw voorzichtig de frambozen erdoor.

2. Giet het beslag in je cakeblik, en bak het geheel in 60-65 minuten af of totdat een satéprikker er schoon uitkomt. Laat de cake 10 minuten rusten in je cakeblik voordat je hem op een cakerooster laat afkoelen.

                                "Bak Ze"!!!!!


LIKE Conny Bakes op Facebook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...