woensdag 25 november 2015

Glutenvrije Koekjes met Kokos en Cranberry's uit de Kitchencourt Lane Bakery


Voor ongeveer 25-30 koekjes hebben we nodig:

198 gr friesche vlag gecondenseerde melk
2 zakjes geraspte kokos (Conimex)
85 gr stukjes witte chocolade (Verkade wit is glutenvrij)
15 gr amandelmeel
1 theelepel amandel extract
125 gr gedroogde of verse cranberries (gekookt en afgekoeld en in kwartjes gesneden)

1. In een grote kom mengen we de eerste 5 ingrediënten. Goed mixen en roer dan de cranberries erdoor.
2 Laat eetlepels vol op de bakplaat vallen met een tussenruimte van ongeveer 7,5 cm en vorm er kleine bergjes van.
3. Bak ze in je oven van 160C. zo'n 12-15 minuten, totdat ze een bruin randje krijgen. Laat ze 3 minuten afkoelen voor je ze op je cakerooster compleet laat afkoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...