woensdag 25 november 2015
Glutenvrije Koekjes met Kokos en Cranberry's uit de Kitchencourt Lane Bakery
Voor ongeveer 25-30 koekjes hebben we nodig:
198 gr friesche vlag gecondenseerde melk
2 zakjes geraspte kokos (Conimex)
85 gr stukjes witte chocolade (Verkade wit is glutenvrij)
15 gr amandelmeel
1 theelepel amandel extract
125 gr gedroogde of verse cranberries (gekookt en afgekoeld en in kwartjes gesneden)
1. In een grote kom mengen we de eerste 5 ingrediënten. Goed mixen en roer dan de cranberries erdoor.
2 Laat eetlepels vol op de bakplaat vallen met een tussenruimte van ongeveer 7,5 cm en vorm er kleine bergjes van.
3. Bak ze in je oven van 160C. zo'n 12-15 minuten, totdat ze een bruin randje krijgen. Laat ze 3 minuten afkoelen voor je ze op je cakerooster compleet laat afkoelen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten