Nodig:
280 gr bloem
200 gr fijne kristal suiker
1 theelepel bakpoeder (oetker)
1 theelepel baksoda (bicarbonaat)
1 theelepel kaneel poeder
1/2 theelepel zout
4 grote eieren
250 ml koolzaad olie
125 ml maple siroop
150 gr geraspte of peen julienne wortel
Boven laag:
250 gr mascarpone
57 gr zachte boter
60 ml
1theelepel vanille extract
Doen:
1. Verwarm je oven voor op 180 C. ( ken je oven). In een grote kom mengen we de eerste 6 ingrediënten. In een andere kom mengen we de eieren, olie, siroop. Doe de 2 bij elkaar en meng snel even rond. Hoeft niet netjes. Roer de wortel er door.
2. Plaats papieren bakjes in je muffin vorm en lepel de bakjes 2/3 vol. ( Ik gebruik een ouderwetse ijsschep). Bak de cakes af in 20-25 minuten of totdat een satéprikker er schoon uitkomt. Laat ze 5 minuten in de muffinvorm staan voordat je ze op een cakerooster helemaal laat afkoelen.
3. Als de cakes compleet zijn afgekoeld doe je de ingrediënten voor de boven laag bij elkaar. Mixen! Is het te dun? Voeg dan poedersuiker toe totdat je de juiste (voor jouw gevoel ) dikte hebt.
4. Vul een spuitzak met een streep spuitmondje en maak bewegingen heen en weer zodat het op verband lijkt. Druk er enge snoep oogjes in.
Happy Halloween!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten