maandag 11 juni 2018

Kersen-Bananen Cake uit Saint-Marie stap voor stap



Prep: 10 minuten. Bakken 45-50 minuten. 1 Cake voor ongeveer 15 plakken.

Nodig:
115 gr zachte ongezouten boter
180 gr witte basterd suiker
2 ei (L)
2 theel. vanille extract
280 gr patent bloem
1 theelepel baksoda (arm & hammer) ( AH)
mespunt zout
2 medium bananen overrijp, geprakt
150 gr ontpitte kersen.
Als je bevroren kersen gebruikt ontdooi ze dan niet van te voren. Dit verkleurt het beslag.



01) Verwarm je oven voor op 180C. (ken je oven).  Spray en bekleed je cake vorm.



02) In een grote kom mengen we de boter en de suiker. Mix de eieren en de vanille erdoor. Combineer de bloem, baking soda en het zout. Doe hier langzaam het eiermengsel door. Mix de bananen prak erdoor en vouw de kersen erdoor.


03) Giet het beslag in je cakevorm. Bak de cake af totdat je caketester er schoon uitkomt. 45-50 minuten. Blijf echter checken want hij kan snel donker worden. Laat de cake 10 minuten in de vorm zitten voordat je hem op een cakerooster helemaal laat afkoelen.


                           "Bak Ze"!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...