zaterdag 16 juni 2018

Perfecte Roereieren van Conny


Nodig:
2 grote of 3 medium eieren
6 eetlepels slagroom of volle melk
klont boter

01) Klop de eieren, slagroom en een mespuntje zout luchtig in een kom totdat alles goed is gecombineerd.

02) In een kleine braadpan (non-stick) laten we de boter zachtjes smelten. Laat de boter niet bruin worden, dat verkleurd de eieren.

03) Giet het eiermengsel in de pan en laat het even staan zonder te roeren. 20 seconden. Ga dan roeren met een houten lepel, lift het eiermengsel op en vouw het dubbel over de bodem van de pan.

04) Laat het zachtjes staan ,nog 10 seconden en ga dan weer roeren. Herhaal dit totdat de eieren een beetje gekookt zijn en nog een beetje slapjes zijn.

05) Haal van het vuur en laat het nog even staan. Geef het nog een goede omroer totdat ze fluweel zacht eruit zien
en serveer meteen.

Lekker op toast met gebakken bacon! Peper en zout en een beetje ketchup!

                                     "Enjoy"!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...