woensdag 7 september 2016
Kleine Cappucinno Hazelnoot Brownies uit de Kitchencourtlane Bakery
Prep: 15 minuten. 25 minuten bakken plus afkoelen.
Voor 16 stukjes
Deze heerlijke cappuccino brownies zijn lekker bij de koffie en de thee. Met wat ijs en fruit erbij is het een heerlijk dessert.
Nodig: Een vierkant bakblik van 20x20 cm. Ik gebruik altijd mijn Ikea bakblik.
* Baukje bakspray
* 1 eetlepel instant koffie
* 2 theelepels kokend water
* 175 gr hazelnoot chocolade (AH)
* 58 gr zachte boter
* 100 gr witte basterd suiker
* 2 eieren (L)
* 70 gr patent bloem
* 1/4 theelepel Kaneel
* Zet je oven op 180C. (Ken je oven) 170C is mijn
beste temperatuur. Het kan nog wel eens
per oven verschillen. Spray of beboter je vorm.
* In een kommetje mengen we de koffie met het
water. Laten oplossen. Zet weg. In de magnetron
smelten we de chocolade, even goed roeren.
In een kom mengen we de suiker en de boter en
mixen totdat het crémig is. Mix de eieren erdoor
met de koffie en de chocolade.
* Doe de kaneel bij de bloem en voeg dit bij de
chocolade mix totdat alles goed is gecombineerd.
* Doe het beslag in je bakvorm en bak de brownie
in ongeveer 25-30 minuten gaar, of totdat een saté
prikker er schoon uitkomt. Laat hem helemaal
afkoelen op je cakerooster en snijdt hem dan in 16
vierkantjes.
"Bak Ze!"
Vergeet niet Conny Bakes op Facebook te "Liken". !
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten