vrijdag 5 mei 2017

Klassieke Tartaar Saus in een handomdraai


Nooit meer Tartaar saus uit de winkel, gewoon heel simpel dit recept volgen! Het is echt heerlijk! Lekker bij de vis!

Nodig: Schoon glazen (jam) potje

150 gr.  fijne stukjes gesneden augurken (4)(Ongeveer)
125 gr mayonaise
3 eetlepels fijngesneden uitje
Fijn gemalen peper ( een goede draai aan de molen)
evt. wat fijn gesneden dille (Optioneel)

Doen: In een kom meng je alle ingredi├źnten. Doe het in een potje en serveer wanneer je het wil gebruiken. In de koelkast bewaren.


                

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Griekse Vinaigrette

3 eetlepels Olijfolie 1 eetlepel Azijn 1 theelepel Citroensap 1/2 theelepel Dijon Mosterd 1 teen knoflook geperst 1 theelepel Orega...