donderdag 4 mei 2017

Mango Frambozen roulade met Milde Jersey Yoghurt


Nodig:
3 eieren (L)
85 gr witte basterd suiker
85 gr patent bloem, gezeefd
1 theelepel bakpoeder, gezeefd
1 theelepel vanille aroma

Voor de vulling:
1 eetlepel witte basterd suiker
1/3 van een blikje (fairtrade) mango
1/3 van frambozen uit de vriezer, ontdooid
200 gr  Milde Jersey Yoghurt (AH)

1. Verwarm je oven voor op 200C. Spray en beleg je  vrij platte bakvorm van 30x24 cm met bakpapier. Doe de eieren met de suiker in een kom en mix op volle snelheid. 5 minuten op zijn minst. Vouw de gezeefde bloem met de bakpoeder erdoor. Dan de vanille. Vul je bakvorm en sla voorzichtig met de vorm op je aanrecht om wat bubbels eruit te krijgen.

2. Bak het geheel in 12-15 minuten af. Hou het echter in de gaten!  Is hij gaar dan draaien we hem om op een vel bakpapier bestrooid met basterd suiker. Rol het papier op in de rol en laat de rol volledig afkoelen. Deze cake kan zoals hij nu is 1 maand bevroren worden bewaard.

3. Lepel de vruchten door de yoghurt, roer even goed om. Ontrol de roulade, smeer de vulling erover en rol hem weer op. Serveer met evt. overgebleven fruit ernaast. De roulade kan 2 uur voor het wordt geserveerd worden gevuld en gerold. Bewaar in de koelkast.

                                         "MOOOOOO"
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Griekse Vinaigrette

3 eetlepels Olijfolie 1 eetlepel Azijn 1 theelepel Citroensap 1/2 theelepel Dijon Mosterd 1 teen knoflook geperst 1 theelepel Orega...