maandag 24 maart 2014
Perziken Crumble met Agave siroop
Perziken Crumble met Agave siroop
Boodschappen:
3 blikken á 410 gr Perziken op sap. (uitlekgewicht 240 gr. Wél het sap bewaren)
Rasp van 1 citroen en het sap van een halve
2 eetlepels Agave siroop (licht of donker) (De Tuinen)
140 gr. patent bloem
50 gr havermout vlokken
25 gr koude dun gesneden boter
1. Verwarm je oven voor tot 200C. Laat de perziken uitlekken maar bewaar het sap. Snij de perziken in dikke maantjes, en leg ze in een diepe ovenschaal. (20x30) Gooi er de citroen rasp over, samen met het sap en 1 eetlepel van de agave siroop. Roer alles even goed om en om.
2. Voeg de bloem, havermout, boter, de andere eetlepel van de agave siroop en 4 eetlepels van het bewaarde perziken sap in een kom. Meng dit samen met de hand totdat je grove kruimels krijgt.
Strooi de kruimelmix over de perziken en bak dit geheel 35 minuten in je voorverwarmde oven, tot mooi goudgekleurd en knapperig aan de bovenkant.
"Veel Bakplezier"!!!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten