donderdag 23 februari 2017

Chocolade Banaan en Nootjes Cake uit Nebraska

Dit is een heerlijke cake waarbij je die bruine bananen die op je fruitschaal liggen kunt gebruiken.
Voorbereiding is ongeveer 20 minuten en de baktijd is een uurtje.

Nodig:
115 gr zachte boter
200 gr witte basterd suiker
2 eieren
ongeveer 3 geprakte bananen (Hoe bruiner hoe beter)
65 ml melk
1 theelepel vanille aroma
280 gr patent bloem
30 gr blooker cacao
1 theelepel baking soda
1 theelepel zout
80 gr gehakte gemengde nootjes.

1. In een kom mixen we de boter met de suiker tot een créme. Doe de eieren, bananen, melk en vanille erbij. Combineer de bloem, cacao, baking soda en zout. Mix dit bij het bananenmengsel en doe de gehakte nootjes erbij. Doe dit mengsel in je bakblik met bakpapier.
2. Bak de cake af in een oven van 180C. 60-65 minuten of totdat je caketester er schoon uitkomt. Laat de cake 10 minuten afkoelen in je cakeblik voor dat je hem op je cakerooster zet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Makkelijke Kokosnoot Cake van Conny

Dit is een recept uit 1950! En hij doet het nog steeds goed! Nodig: 225 gr patent bloem 2 afgestreken theelepels bakpoeder (Oetker)...