donderdag 13 april 2017

Chocolade Sinaasappel Brownies uit de Kitchencourtlane Bakery






Ingrediënten:
200 gr boter
200 gr donkere chocolade, grof gehakt
rasp van een grote sinaasappel
4 grote eieren
350 gr fijne kristal suiker
100 gr patent bloem
50 gr cacao (Blooker Amsterdam)
100 gr sinaasappel chocolade gehakt

Methode:

1. Verwarm je oven voor op 180C. Spray je Brownie vorm (Hema) in en beleg met een reep bakpapier.
Doe de boter met de chocolade en de rasp in een ruime sauspan en laat het op een laag vuur zachtjes smelten.  Zet weg om af te koelen.
2. Klop de eieren met de suiker met een electrische mixer tot je 2x het volume hebt en de mix licht gekleurd en een spoortje trekt als je de mixers eruit haalt. Roer voorzichtig de chocolade mix erdoor. Zeef de bloem en cacao en roer goed om. Doe daarna de de stukjes sinaasappel chocolade erdoor.
3. Giet je beslag in je Brownie vorm en bak het geheel in 40 -45 minuten af. Laat de Brownie in de vorm afkoelen. Snij dan de Brownie in vierkantjes.

Vergeet niet Conny Bakes op mijn Facebook page te "Liken"!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...