vrijdag 17 januari 2014

Bananen Pecan Cake met Ananas Mascarpone



Bananen Pecan Cake met Ananas Mascarpone



Boodschappen:

113 gr zachte boter
1 cup bruine basterd suiker
2 eieren
2-3 medium gerijpte bananen, geprakt
2 cups patent bloem
1/2 theelepel bakpoeder ( Dr. Oetker)
1/2 theelepel baksoda
1/2 theelepel zout
1/2 cup pecan noten in stukjes

Ananas Mascarpone:

Klein blikje uitgelekte ananas stukjes, goed uitgelekt en tot moes
226 gr. Mascarpone of andere créme kaas (philadelphia)

Créme de boter en de suiker in een grote kom totdat het licht geklopt is. Doe daar de eieren bij, 1 voor 1 en meng goed na elke toevoeging. Mix de bananen moes erdoor. Combineer de bloem, bakpoeder, baksoda en het zout en voeg dit bij het bananen mengsel. Roer de stukjes Pecan nootjes erdoor.

In de tussen tijd heb je je cake vorm ingesprayed en belegd met bakpapier en je oven voor verwarmd tot 180C.  Doe de bananen mix in je bakvorm en bak dit in 50-60 minuten gaar. Check met je cake tester of die er schoon uitkomt. Laat de cake 10 minuten rusten voordat je hem eruit haalt, het papier verwijderd en hem laat afkoelen op je cakerek.

Mix de créme kaas eerst tot het op geslagen room lijkt. Voeg daarna de ananas moes toe.

Snijdt dikke plakken en besmeer dit met de Ananas Mascarpone.


                                                                 "Enjoy"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...