dinsdag 14 januari 2014
Peer en Gember Crisp
Peer en Gember Crisp
Ik heb CUP maat bekertjes gebruikt, de amerikaanse manier, je kunt het natuurlijk ook zelf omzetten naar grammen. Alhoewel ik dit systeem wel makkelijk vind hoor! De Cups kun je gewoon bij je supermarkt vinden afdeling huishoudelijk.
Boodschappen:
1 cup knapperige gemberkoekjes ( 15-20 koekjes fijngemaakt)
1/2 cup Havermout (grove) (Quaker)
1/2 cup Bruine basterd suiker
1/4 theelepel gemalen gember
1/4 theelepel gemalen kruidnagel
1/8 theelepel zout
1/3 cup zachte boter (76 gram)
7 peren ( hoeven echt geen stoofpeertjes te zijn) dun geschild en gesneden
2 eetlepels bloem (patent)
Vanille ijs of vanille vla
Combineer de eerste 6 ingredienten in een mengkom. Werk, met schone handen, de boter door de havermout mix totdat het goed samenvalt. Zet even in de ijskast.
Plaats de peren in een kleine mengkom en schud de bloem erdoor heen. Leg de peertjes nu in een ovenschaal (even met baukje bakspray) en besprenkel nu met de havermout mix.
Bak in een voorverwarmde oven op 180C. 35-40 minuten totdat de bovenkant mooi donker goud is.
Serveer warm met ijs of vanille vla. Ongeveer 7-8 kunnen ervan smullen!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten