zaterdag 4 januari 2014

Engelse Marmalade Muffins


Engelse Marmalade Muffins




Boodschappen:

175 gr patent bloem
25 gr quaker havermoutvlokken
175 gr licht bruine basterd suiker
1 theelepel bakpoeder (Dr. Oetker)
1/2 theelepel bak soda (Bicarbonate of soda) ( Baking soda (Hammer &..)

Geraspte schil van een sinaasappel
1 eetlepel van het uitgeperste sap van de sinaasappel
1 eetlepel zonnebloem olie
150 gr gewone yoghurt (volle is goed)
1 groot ei
9 theelepels Marmalade voor 9 muffins


* Verwarm je oven voor tot 200 C. Doe de  9 papieren bakjes in je Muffin vormen. ( Cupcake vormen). Combineer de bloem, havermout, suiker, bak poeder en bak soda in een grote kom.
Mix de sinaasappel en sap samen met de olie, yoghurt en ei en breng  dan alletwee voorzichtig samen.

* Lepel 1 eetlepel in alle 9 bakjes. Daarna 1 theelepel Marmalade er bovenop. Vul nu alle bakjes met de rest van de mix an besprenkel het met wat havermout vlokjes. Bak in je voorverwarmde oven: 15-20 minuten totdat ze goud van kleur zijn en je caketester er schoon uitkomt.
Laat ze iets afkoelen op je cake-rek.

                                                             "Enjoy"


                                                          


                  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...