Maïs Muffins met Honing Boter
Een overheerlijk ontbijt of lunchgerecht en zo gemaakt!
Boodschappen:
57 gr zachte boter
60 gram mascarpone of philadelphia
1/2 cup sugar (fijne kristal)
2 eieren (L)
1 en een halve cup melk
1 en een halve cup bloem
1 en een halve cup gele Maïsmeel (De Tuinen)
4 theelepels bakpoeder (Dr. Oetker)
3/4 theelepel zout
Voor de Honing Boter:
57 gr zachte boter
2 eetlepels honing (maakt niet uit welke)
Créme de boter, de mascarpone en de suiker samen tot een smeuige massa. Voeg de eieren 1 voor 1 toe en mix goed na elke toevoeging. Roer de melk erdoor. Combineer de bloem, maïsmeel, bakpoeder en het zout en voeg dit toe aan de boter mix.
Plaats papieren muffinbakjes of spray de muffin vorm in met bakspray en vul het 3/4 vol met de mix.
Bak dit in je voorverwarmde oven op 220C., ongeveer 18_22 minuten. Alhoewel ik 17 minuten al genoeg vond. Check met je caketester of ze er schoon uitkomt. Laat ze 5 minuten afkoelen voordat je ze op je cake rek plaatst.
Roer de zachte boter goed met de honing totdat je een goudachtige massa hebt. Serveer met de warme Muffins. Heerlijk!
"Enjoy"
Conny Bakes is nu ook op Facebook: Dat vind ik leuk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten