woensdag 15 januari 2014
Perzik en Kaneel Crisp
Perzik en Kaneel Crisp
Dit is echt heerlijk, ook met vla of ijs, een heerlijk toetje en zooo snel gemaakt!
Vergeet niet de "Cups"te gebruiken, makkelijker dan wegen!
Boodschappen:
2 blikjes uitgelekte perziken en in schijfjes gesneden
1/2 cup Sinaasappelsap
2 eetlepels bruine basterd suiker
1/2 theelepel gemalen kaneel
1 cup gewone patent bloem
1/3 cup suiker
1 theelepel bakpoeder
1 ei, licht gemixed
30 gram gesmolten boter ( of 2 eetlepels)
Kaneel Suiker:
1 - 1 1/2 theelepel suiker
1/8 theelepel gemalen kaneel
Combineer de perziken met de sinaasappelsap, bruine suiker en de kaneel in een kom.
Spray je ovenschaal in met baukje en leg de perziken mix erin. Combineer de bloem, suiker en de bakpoeder (Dr. Oetker). Doe het ei erbij en de boter, mix dit totdat het kruimelig is. Verkruimel dit over de perziken mix.
Verhit je oven tot 180C. Combineer de suiker en de kaneel. Besprenkel dit over de kruimelmix.
Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak 35-40 minuten totdat de bovenkant bubbelt en donker goud is. Serveer het warm. (voor ong. 6 pers.)
"Enjoy"
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten