zondag 22 januari 2017

Knapperige Maple Noten Repen


Nodig:
210 gr patent bloem verdeeld, hou 35 gr apart
100 gr fijne kristal suiker
1 theelepel bakpoeder (Oetker)-
115 gr koude boter
60 gr licht bruine basterd suiker
2 eieren, geklopt
180 ml Maple Syrup
100 gr gehakte walnoten of Pecans
80 gr blonde rozijnen in stukjes

1. Spray of beboter je traybake van 33x23 cm en beleg met bakpapier. Zet weg. Hak alle nootjes en rozijntjes in stukjes.
2. Verwarm je oven op 175C. In een kom doen we de bloem,suiker en bakpoeder. Snij de boter erdoor of knijp met je handen totdat je brood kruimels hebt. Pers dit in een mooie laag in je traybake. Bak dir 10 minuten in je voorverwarmde oven. Laat 10 minuten afkoelen. In dezelfde kom mengen we de bruine suiker met de 35 gr patent bloem. Mix de eieren erdoor en de Maple Syrup. Roer de nootjes en de rozijntjes erdoor.
3. Giet dit mengsel op de gebakken ondergrond en bak dit 25-30 minuten. Laat in de traybake op een rooster afkoelen. Snij het in 36 repen.

                             Suc6!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Citroen- Yoghurt- Kokos Muffins

Voor 12 heerlijk frisse Muffins hebben we nodig: 245 gr Patent bloem 150 gr witte basterd suiker 1 theelepel bakpoeder (Oetker) 3/4 ...