zaterdag 25 oktober 2014

Chocolate Chip Cookies



Chocolate Chip Cookies


Vergeet niet dat Chocolate Chip Cookies niet knapperig zijn zoals andere koekjes. Ze moeten juist een beetje chewy zijn.


Boodschappen: Voor ongeveer 20 Cookies

100 gr zachte boter
75 gr fijne Kristal suiker
50 gr licht bruine basterd suiker
1/2 theelepel vanille extract
1 groot ei, geklopt
150 gr zelfrijzend bakmeel
100 gr gewone chocolade chips of stukjes

* Verwarm je oven voor tot 190C. Doe bakpapier op je bakplaat (ten)
* Meet de suikers en de boter af in een medium kom en mix totdat het smeuïg is. Doe de vanille extract bij het geklopte ei en meng even. Doe dit dan langzaam bij de botermix en mix goed bij elke toevoeging.
* Doe nu het zelfrijzend bakmeel erbij en de chocolade chips/stukjes.
* Lepel grote theelepels van de Cookie mix op je bakplaat. Zorg voor ruimte er tussen want ze spreiden uit.
* Bak ze nu af in je voorverwarmde oven. Totdat ze goud bruin zijn :8-10 minuten, maar blijf erbij!!!!Ze worden heel snel bruin en verbranden makkelijk!!!
* Laat de Cookies 4 minuten afkoelen op de bakplaat, plaats ze dan voorzichtig met een groot palette mes op je cake rooster. Laat ze dan helemaal afkoelen. Bewaar ze in een afgesloten, lucht dichte koek trommel. Ze blijven ongeveer een week goed.

                                            "Veel Bakplezier"



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...