vrijdag 10 oktober 2014

Decoreren van de Engelse Christmas Cake



Decoreren van de Traditionele Engelse Christmas Cake

Als we de cake uit de verpakking hebben gehaald hoeven we hem niet nog eens een slok Brandy te geven. Om te zorgen dat de marsepein goed blijt zitten kwasten we hem met gezeefde Abrikozen jam in. Daarna leggen we het blok marsepein op een met suikerpoeder bestrooid werkblad en rollen hem uit tot de maat van de cake.


Hetzelfde doen we met de royal icing, maar die moet je eventjes warm kneden. Even mooi plat strijken en een mooi lint erom heen doen. Nu kunnen we de Christmas Cake naar hartelust versieren!

Ik maak gebruik van Lego poppetjes omdat het zo uitkwam. Maar Chocolade hulst of ander decoratie materiaal werkt net zo mooi.




Merry Christmas and a Very Happy New Year!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...