woensdag 29 oktober 2014
Dubbelop Chocolade Cake
Dubbelop Chocolade Cake
Makkelijker kan niet!!!!! Hij zit alleen wat lang in de oven.
Boodschappen:
175 gr zachte boter
175 gr licht bruine basterd suiker
3 eieren (L)
140 gr zelfrijzend bakmeel
85 gr amandelmeel
1/2 theelepel bakpoeder
100 ml melk
4 eetlepels of 30 gram cacao poeder ( Blooker Amsterdam)
50 gr chocolade stukjes, druppels, chunks
Voor de decoratie:
Witte chocolade reep of stukjes om te smelten, nog meer chunks of druppels. of andere chocolade decoratie
* Verwarm je oven tot 160C. (ja, 160C). Spray en beleg je cakevorm met baukje en bakpapier.
* Meng de boter met de suiker en mix totdat het smeuïg is. Doe dan de rest erbij en meng totadt alles goed is gecombineerd.
* Vul je bakvorm en bak de cake af in 60-65 minuten. Check met je cake tester of hij er schoon uitkomt. Zo niet laat de cake er wat langer in staan.
* Laat de cake in de cakevorm afkoelen. Zet hem dan op je cake rooster die op een stuk papier of krant staat.
* Giet de gesmolten ( au bain Marie) chocolade, over de cake. Eerst wit, dan melk dan donkere chocolade, zoals je wilt. Dan kun je met stukjes verder afwerken. Of andere chocolade suikerwerk.
* De cake kan worden ingevroren, alleen wordt de decoratie dof bij het ontdooien.
"Veel Bakplezier"!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Lancashire Courting Cake To show off their baking skills to their fiancé/betrothed (or maybe their future mother in law) girls from ...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
BeantwoordenVerwijderen