woensdag 29 oktober 2014

Dubbelop Chocolade Cake


Dubbelop Chocolade Cake


Makkelijker kan niet!!!!!             Hij zit alleen wat lang in de oven.



Boodschappen:

175 gr zachte boter
175 gr licht bruine basterd suiker
3 eieren (L)
140 gr zelfrijzend bakmeel
85 gr amandelmeel
1/2 theelepel bakpoeder
100 ml melk
4 eetlepels of 30 gram cacao poeder ( Blooker Amsterdam)
50 gr chocolade stukjes, druppels, chunks
Voor de decoratie:
Witte chocolade reep of stukjes om te smelten, nog meer chunks of druppels. of andere chocolade decoratie


* Verwarm je oven tot 160C. (ja, 160C). Spray en  beleg je cakevorm met baukje en bakpapier.
* Meng de boter met de suiker en mix totdat het smeuïg is. Doe dan de rest erbij en meng totadt alles goed is gecombineerd.
* Vul je bakvorm en bak de cake af in 60-65 minuten. Check met je cake tester of hij er schoon uitkomt. Zo niet laat de cake er wat langer in staan.
* Laat de cake in de cakevorm afkoelen. Zet hem dan op je cake rooster die op een stuk papier of krant staat.
* Giet de gesmolten ( au bain Marie) chocolade, over de cake. Eerst wit, dan melk dan donkere chocolade, zoals je wilt. Dan kun je met stukjes verder afwerken. Of andere chocolade suikerwerk.
* De cake kan worden ingevroren, alleen wordt de decoratie dof bij het ontdooien.



                                             "Veel Bakplezier"!

                                       

1 opmerking:

Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...