vrijdag 11 januari 2013
English Madeleines
English Madeleines
For this recipe, you will need dariole moulds, which are available from specialist cook shops and department stores. If you don't have ten, make the madeleines in two batches, says Mary.
I say: Don't have the darioles but i used a cupcake shape mould, which i got for Christmas from my eldest daughter Melanie.
What do we need:
100 gr softened butter
100 gr caster sugar
2 large eggs
100 gr self-raising flour
1 level teaspoon baking powder
2-3 drops vanilla extract
To finish:
4 tablespoons raspberry or
strawberry jam
50 gr dessicated coconut
Red or natural glacé cherries (Bigarreaux)
"Enjoy"
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Cactus Gratis patroontje van Spin a Yarn Crochet (Camilla Cactus) Ik heb een haaknaald gebruikt van Clover 3,5 mm Voor Acryl heb ik Stylecra...
-
Een Nijntje taart maken: Eerst bakken we 4 traybakes: 1 Vanille beslag verdelen we over 2 traybakes Hetzelfde doe...
-
Vandaag leen ik mijn kookblog even uit aan mijn facebookpage simple ideas big impact. We gaan een patroontje uitleggen. ; Hondsroos! Nodi...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten